Indul a blogunk

  • István

  • 2021. 08. 30.

  • indulablogunk

Indul a blogunk


Az alapítvány 2015-ös bejegyzése óta nem igazán volt időnk foglalkozni a szervezettel és annak céljaival, annak ellenére, hogy nagyon szerettük volna. A Bandha Works Jógaiskola beindítása az első pár évben minden energiánkat felemésztette és az évek során, ahogy egyre többen és többen gyakoroltak velünk, nem csökkent a terhelés. Rengeteget tanultunk ebből az időszakból, tőletek, magunkról.

A világjárványnak “köszönhetően” az utóbbi egy évben felszabadult térben, újraszerveződtünk - új kurátoraink Krébesz Andrea és Bimba András Imre - létrehoztuk az alapítvány új weblapját. Megteremtődött a megfelelő ökoszisztéma új projektek indításához, amiket már megfelelő felületen tudunk megosztani veletek.

Az új alapok lefektetése nem lett volna lehetséges két nagyszerű astangás társunk önzetlen segítsége nélkül, akik a megfelelő jogi háttér kialakításában segédkeztek. Hálás köszönet ezúton is Dr. Bujtás Viktóriának és Dr. Kővári Zsuzsának.

A jövőben a blog-on keresztül szeretnénk tartani veletek a kapcsolatot, megosztva a projektekkel kapcsolatos történéseket.

Ha kérdésetek, észrevételetek van tevékenységünkkel kapcsolatban, írjatok bátran!

Namasté, Nyolcág

Fénykép: OM jel a falon Rishikesben