Astanga jóga Mysore
Astanga jóga Mysore

Támogatás

Amennyiben szimpatikus számodra tevékenységünk és szeretnéd támogatni munkánk, a jóga népszerűsítését, az alábbi módokon tudsz részt vállalni küldetésünkben.

Adó 1%

Támogasd adód 1%-ával munkánkat, a jóga magyarországi népszerűsítését.

Lépj be az ESZJA oldalára

Évente mintegy 10 milliárd forintról nem rendelkeznek az adózók. Ne hagyd bent az 1 százalékot, inkább add oda a Nyolcágú Jóga Alapítványnak és mi jobbá teszzük a világot. Köszönjük mindenkinek, aki úgy dönt, hogy az adója 1%-ával a Nyolcágú Jóga Alapítvány munkáját támogatja. Soha ennyire nem volt még ekkora szükség a jógára a legtöbb ember életében, mint most. Támogasd munkánkat, hogy minnél több emberhez eljuttathassuk ezt a nagyszerű tudomány. Ha az 1% százalékodat a Nyolcágú Jóga Alapítványnak működtetésére vagy projektjeinek támogatására kívánod felajánlani (lásd a projektjeink menüpontban), a személyi jövedelemadó bevallásodban a Nyolcágú Jóga Alapítvány adószámát tüntesd fel.

Nyolcágú Jóga Alapítvány

18734373-1-41

Ezt a számot írd be a bevallásodba ha szeretnél minket támogatni.

Adatok letöltése .pdf-be Lépj be az ESZJA oldalára


Projekttámogatás

Ha valamelyik projektünket szeretnéd támogatni az alábbi finanszírozási lehetőségek közül választhatsz.


Banki átutalás

Budapest Bank (forint alapú bankszámla)

10103104-54928200-01004009

Kedvezményezett neve: Nyolcágú jóga alapítvány


Kérjük, hogy a közleménybe írjátok be a támogatni kívánt projekt nevét. Vagy ha az általános működésünket szeretnéd támogatni írd be a közleménybe: “általános”. A közlemény nélkül beérkező összegeket alapítványunk alaptevékenységére fordítjuk. Példa: ha a ONE SIMPLE THING projektet szeretné támogatni, a közleménybe ezt írd: “one simple thing”.

Adatok letöltése .pdf-be

Postai befizetés

Szeretsz postára járni? Postai befizetéssel is tudsz minket támogatni, amihez “sárga csekket” küldünk. Add meg a postacímedet, és már megy is a csekk. Az adományozásra vonatkozóan érdemes tudni, hogy készpénzzel történő csekkbefizetés kapcsán 2018. január 1-től változtak a szabályok. Az esetlegesen elkért személyes adatokat kizárólag a posta kezeli! Ezen a linken tájékozódhatsz erről.


PayPal

Van PayPal számlád? Adakozz gondtalanul! A PayPal pénzügyi adataid nem osztjuk meg a címzettel. Egyszerű, biztonságos, nyomkövethető és gyors. Ez a funkció jelenleg fejlesztés alatt van.


Jelentkezz önkéntesnek!

A jóga már évezredek óta segíti az embereket a testi és lelki egészség elérésében és megőrzésében. Önkéntesként te is részese lehetsz eme nagyszerű folyamat széles körű népszerűsítésében.